Підлогова акустика від Stereohome: купити потужні акустичні колонки в Харкові кращих світових брендів

Підлогова акустика

Підлогова акустика 

Відображення 65 - 96 з 100 одиниць
Відображення 65 - 96 з 100 одиниць

Підлогова акустика

Якісний звук - для кого-то розкіш, а для кого-то - життєва необхідність, як повітря. Це залежить від способу життя і переваг людини. Домашній кінотеатр, можливість переглядати фільми в якісному звучанні з ефектом власної присутності в відбуваються на екрані події - далеко не єдиний варіант, де необхідна професійна акустика.

Для чого потрібна для підлоги акустика і де вона може застосовуватися, які її можливості в порівнянні з тією ж полочной акустикою.

Підлогові акустичні системи дають більш гучний, насичений і глибокий звук. Чим більше колонки за розміром, тим вони могутніше. Через вібрації, що виникає при їх використанні, а також їх ваги (в межах 30 кг і більше) їм краще розташовуватися не на висоті з міркувань техніки безпеки: не всяка полку витримає настільки габаритний предмет.

Підлогові акустичні системи доцільно купувати тим, хто слухає музику досить голосно і якість звуку має принципове значення. Наприклад, для любителів караоке хороша акустика відкриє небачені можливості. Навіть при дуже скромних вокальних даних хороші колонки зроблять голос на рівні професійних естрадних виконавців, що, безсумнівно, подарує дуже багато радості любителям співати.

Для тих, хто любить танцювати будинку або займається спортом (фітнес, йога і т. Д.), Звучання музики створить додатковий стимул до тренувань і стане джерелом позитивних емоцій.

При розміщенні акустичних систем потрібно враховувати особливості інтер'єру, наявність м'яких меблів, килимів, або ж навпаки - гладкий підлогу, стіни і відсутність м'яких меблів. Це впливає на звучання: звук або поглинається (на шляху звуку стоїть диван), або гучно звучить (якщо колонки стоять дуже близько до стін).

Cart 0 Кошик

No products

Безкоштовна доставка! Shipping
0 грн Загалом

Оформити замовлення