Акустические системы hifi разного вида, целевого назначения и ценовой категории, отличаются компактностью и мобильностью

Звукові системи Караоке системи

Звукові системи Караоке системи 

  • Звукові проектори

    Компактної альтернативою акустичної системи для домашнього кінотеатру, що включає вбудовані фронтальні і тилові колонки, сабвуфер і центральний канал, є звуковий проектор. Технологія його виготовлення в деякому сенсі вважається загадкою навіть для фахівців. Не цілком зрозуміло, як таке невеликий пристрій може повноцінно виконувати функції повного комплекту акустики, і для чого це взагалі потрібно, адже вартість звукового проектора досить висока і порівнянна з витратами на придбання традиційної акустичної системи. Проте така можливість існує.

    Звуковий проектор включає в себе мініатюрні колонки, за функціями до яких належать відповідні з традиційної акустичної системи: фронтальні, тилові колонки, центральний канал і навіть сабвуфер вбудовані в цей компактний апарат. Іноді сабвуфер функціонує окремо: він додатково купується для доповнення звучання системи потужними басами, або продається в комплекті зі звуковим проектором.

    Звичайно, при всіх технологічних хитрощах звуковий проектор забезпечить якість звуку дуже висока, але відрізняється від звуку в традиційній акустичної системі. Для того, щоб плюсів від його застосування виявилося більше, потрібно застосовувати його в невеликих приміщеннях і враховувати покриття стін, тому що для звукового проектора принципова здатність до відбиття звуку навколишнього простору. Наприклад, якщо стіни неоднорідні - з одного боку цегляна стіна, а з іншого - килим або штори з великовагової драпіруванням, можливі спотворення звуку. Передбачається спеціальна настройка під конкретне приміщення, що виконується автоматично за допомогою мікрофона.

    Безсумнівною перевагою звукового проектора є його невеликі габарити і легкість застосування через відсутність системи проводів. Для невеликого приміщення це дуже важливо, тому що акустичні системи займають багато місця, а підключення кабелю не завжди можливо через особливості розташування меблів і може порушувати інтер'єр.

    В інтернет-магазині Stereohome представлені звукові проектори від провідних виробників різних брендів і цінової категорії, що дозволить вибрати відповідний для своїх умов.

  • Портативне аудіо

    Слухати музику хочеться не тільки вдома навіть при найпотужнішою і досконалої акустиці. Особливо це важливо для людей рухливих, які не сидять на одному місці, багато подорожують, займаються спортом, катаються на велосипеді, відпочивають на пляжі, часто ходять на вилазки, в походи і люблять весело проводити час: імпровізовані танці, вечірки на відкритому повітрі в колі друзів. Зрозуміло, що громіздкі колонки на природу з собою не візьмеш. Навушники з плеєром припускають прослуховування музики одному, а не в компанії.

    Портативне аудіо - компактні бездротові колонки, вони прекрасно справляються із завданням забезпечити якісний музичний супровід в будь-яких умовах. Ці колонки дають можливість слухати музику зі смартфона через Bluetooth без підключення до мережі і джерела звуку. Також портативний аудіо працює з картою пам'яті і USB-накопичувачем, що дуже зручно, якщо розряджається телефон.

    В інтернет-магазині Stereohome представлений широкий асортимент портативної акустики від провідних виробників різних брендів. Різноманітна цінова категорія, дизайн і габарити. Є компактні колонки практично невагомі - в межах 500 грам, є досить масивні - до декількох кілограм. Якщо перші підійдуть для пішої прогулянки або подорожі на велосипеді, то другі - для пікніка або будь-якого заходу на свіжому повітрі, де не передбачається підключення до мережі, але в той же час колонки займають статичне положення.

    Вибір тієї чи іншої моделі обумовлений індивідуальними запитами до музичного супроводу: де і коли слухати музику, якого стилю та напрямки, в якій обстановці. Наскільки важлива якість звуку, гучність і можливість транспортування колонок. Для того, щоб врахувати всі важливі параметри, необхідно чітко уявляти сферу застосування портативного аудіо і разом з продавцем консультантом вибрати підходящий варіант.

  • Активна акустика

    Акустичні системи умовно поділяються на активні і пасивні. Відмінність - в підсилювачах потужності. В активних акустичних системах підсилювачі (інакше звані ресивери) вбудовані. У пасивних - функціонують окремо і підбираються за параметрами під певний тип колонок.

    Активна акустика володіє безперечною перевагою: вбудований підсилювач робить узгодження з джерелом звуку простіше. Немає необхідності підбирати підсилювач, це питання вирішує сам виробник, і таким чином відповідність з усіма елементами колонки максимальне.

    У зв'язку з тим, що вбудований підсилювач важкодоступний, його складніше ремонтувати і технічно обслуговувати, ніж окремий. Але самі по собі колонки досить довговічні, тому необхідності ремонту може і не виникнути досить довго. Пасивна акустика часто виходить з ладу у зв'язку з тим, що підсилювач могутніше самих колонок, і на нього припадає надмірне навантаження, а також перегріваються елементи системи, чого в активній акустиці не відбувається через початкового узгодження складових частин. Регуляція навантаження на динамік відбувається автоматично, що запобігає поломку колонок.

    Активні акустичні колонки забезпечують чудову якість звуку, на яке не впливає велика відстань при наявності балансового підключення.

    Активна акустика застосовується в автомобілях, для яких це найзручніший варіант.

    Різновиди активних акустичних колонок:
    на підлогу: великогабаритні в порівнянні з іншими;
    портативні (поличні): компактні, зручні в застосуванні, легко переміщаються, досить бюджетні;
    настінні: застосовуються виключно в приміщенні;
    підвісні: монтуються в стелю, припускають навісну конструкцію стелі, використовуються переважно в клубах, ресторанах, супермаркетах.

  • Hi-Fi системи

    Скорочена назва «Hi-Fi» утворілося від визначення «highfidelity» - «висока вірогідність». Відносно звуку - найбільш правдиву, достовірній, Наближення до дійсності звуковий сигнал. Hi-Fi система Забезпечує реалістічне и Високоякісне звучання музики, голосу и фонограм фільмів.

    Технічна можлівість запісуваті звук з'явилася в далекому тисяча вісімсот сімдесят сім року, Завдяк винаходи Томаса Едісона - фонографу. Це Було суттєвою зміною в традіційніх уявленнях про дозвіллі. Тепер музику можна Було «прівласніті» Собі и слухати в будь-який Зручний час. Ранее нужно Було або самому співати и играть на музично інструментах, або запрошуваті музикантів. Або ж слухати музику за межами будинку: в театрі, на всілякіх народні гуляння, святах и ​​т. Д

    Цікавий в тій годину БУВ крітерій якості звуку, в чому не залишимося роль Граля чотіріногі «друзі людини». Если собака по запису дізнавалася голос господаря, звук вважався якісним. Один з віробніків акустики того часу Цілком серйозно провівши самє таке тестування, в подалі зображення чотіріногого одного прікрашало логотип его компании.

    Що дает Hi-Fi система зараз? Напевно, часто доводиться чути фразу: «Цей фільм треба Дивитися в кінотеатрі». Або про музику, что в порівнянні з концертного звучання звичайна аудіозапіс - Бліда подобою. Тут йдет самє про реалістічність звучання. Більш того, в системе Hi-Fi звук автомобіля, что віддаляється буде самє віддалятіся разом з ним, причому в напрямку руху, а не просто затіхаті.

    Для тих, кому важліва музика або кіно в тому виде, в якому їх создали, разом з усіма особливо и спецефектами, Hi-Fi система - шлях до максімальної реалістічності, повнотіла емоційного співпережівання и включення в ті, что відбувається.

  • Профессиональное аудио

    Где нужен профессиональный звук? Дома – любителям, предъявляющим высокие требования к звучанию, живущих, как правило, в достаточно большом помещении, где звуку (и слушателям) есть, где «разгуляться»: в квартирах-студиях, пентхаусах, коттеджах, например. Помимо этого звук профессионального уровня жизненно необходим для организации праздничных и развлекательных мероприятий: свадеб, корпоративов, концертов, выступлений, конкурсов, дискотек, вечеринок, причем не всегда в помещениях, идеально приспособленных для этих мероприятий, и в другое время выполняющих, возможно, иные функции (к примеру, проведение дискотеки в спортзале школы или института). То есть вся необходимая аппаратура не всегда стационарна и привязана к одному помещению (как, например, в ночных клубах, у которых требования к звуку и целевое назначение всегда одинаково), и ее переносят за собой те люди, которые мероприятия организовывают.

    Также профессиональный звук важен для тех, кто проводит тренировки в помещении со своим оборудованием. Большей частью это занятия спортом, где тренировки сопровождаются музыкой (художественная гимнастика, фитнес) и танцами. Очень важно, чтобы усилители и сабвуфер могли взаимодействовать с ноутбуком, на котором чаще всего содержится информация.

    По назначению профессиональный звук разделяется на трансформаторный и низкоомный. К трансформаторной акустике не предъявляются слишком высокие требования на предмет качества звука. Главное – громкость и четкость, потому что она предназначена для трансляции голосовых сообщений: объявления, система оповещения в многолюдных местах. В данной категории представлены трансляционные усилители.

    Так называемая низкоомная акустика как раз и используется на развлекательных мероприятиях и в увеселительных заведениях: бары, клубы, дискотеки, свадьбы, уроки танцев, сальса-вечеринки. Этим целям служат представленные в категории усилители и сабвуферы.

    При настройке низкочастотных звуков важно учитывать нахождение рядом жилых помещений, что не всегда позволяет мощной технике полностью раскрыть свой потенциал.

  • Оборудование для...

    Все внутренности студийного монитора находятся в корпусе акустики. Корпус акустики изготавливают из разных материалов: в зависимости от модели, это может быть дерево, пластик, ДСП или даже металл.

    Студийные мониторы обычно оснащаются двумя независимыми драйверами или динамиками (спикерами). Динамики располагаются друг над другом, а системы с двумя спикерами называют двусторонними.

    Верхний спикер именуется твитером (англ. tweeter, пищалка). Твитер воспроизводит высокие частоты — все звуки, которые располагаются выше 2 кГц звучат отсюда. Пищалки изготавливаются из различных материалов, и обычно имеют форму купола или конуса.

    Второй спикер называют вуфером  (англ. woofer, НЧ-динамик) — это более крупный динамик, расположенный под твитером. Он отвечает за воспроизведение низких и средних частот — все звуки до 2 кГц звучат через него.

  • Профессиональное...

    В нашем магазине Stereo Home представлены караоке системы для домашнего и профессионального использования. Ищете по-настоящему качественное оборудование для караоке клуба, которое позволит выйти на новый уровень и сделать возможность отдохнуть в вашем заведении или дома.  Профессиональные караоке системы для клуба .

    Караоке системы ориентированы на коммерческое использование. Они с легкостью выдерживают любые испытания на прочность и готовы радовать гостей вашего клуба, бара. Риск поломок и дефектов минимизирован, а если неприятность случилась, то нет ни малейших причин опасаться простоя. Ежеквартальное пополнение новых песен на жесткий диск караоке и загрузка собственных треков и минусов для вашей караоке системы.  

  • Караоке микшеры
  • Микрофоны

    Широкий ассортимент микрофонов на любой вкус ,всегда найдется для вас в нашем магазине Stereo Home. Микрофоны бывают вокального,трансляционного и домашнего типа. Вокальные микрофоны используются для студии или для караоке системы,трансляционные микрофоны используются для супермаркетов ,кафе,баров и офисов. 

  • Панель управления

    В системе мультирум важной и необходимой функцией является управление звуком. В небольшой квартире акустическая система вполне может транслировать звук на все жилое пространство. Если дом большой, имеющий не один этаж, много комнат, а еще есть придомовая территория, порой весьма обширная, на которой может располагаться бассейн, где тоже хотелось бы слушать музыку, возникает вопрос о том, как звук «доставить» в ту или иную точку. Установление акустического оборудования во всех многочисленных комнатах: в спальне, гостиной, кабинете, детской, столовой, а также на кухне, в холле, прихожей, а еще и за пределами дома –трудно себе представить. Это непомерно дорого, к тому же нет необходимости окружать себя ноутбуками, телевизорами и проигрывателями там, где не совсем подходящее место для них, особенно в бассейне. А еще это предполагает множество кабелей и проводов, тянущихся везде, где только можно, что очень неудобно.

    Панель управления звукомпозволяет транслировать музыку, голос и т. д. в любую часть дома и за его пределы, если это коттедж. Предполагается, что система «умный дом» монтируется на стадии ремонтных работ, и закладывается предварительно в проекте дома. Везде, где это считается нужным, устанавливаются колонки, громкоговорители – напольные, настенные, либо встроенные. Как использовать эту систему, зависит от собственных пожеланий. Можно слушать одну и ту же музыку в нескольких комнатах сразу, выбирать, в каких именно комнатах она будет звучать. Есть даже интересная система «слежения», когда звук перемещается вслед за человеком. Система интерком – возможность переговариваться из разных частей дома.

     Управление звуком предусматривает такие возможности, как автоматическое приглушение звука при необходимости, к примеру, когда раздается телефонный звонок, что позволяет его услышать и не приостанавливать музыку самостоятельно: система сама это осуществляет.

    Панель управления монтируется в стену и в потолок. В зависимости от модели и ценовой категории обладает разным набором функций (встроенное радио и другие).

Відображення 65 - 96 з 142 одиниць
Відображення 65 - 96 з 142 одиниць

Звукові системи Караоке системи

В інтернет-магазині Stereohome широкий вибір звукових систем, призначених транслювати музику, голос і фонограму фільму в максимально високій якості, наближеному до реальної дійсності. Акустичні системи hifi є різного виду, цільового призначення та цінової категорії. Представлені в даній категорії пристрої відрізняються більшою компактністю і мобільністю, ніж, наприклад, стандартна система домашнього кінотеатру з безліччю габаритних колонок.

Завдяки технологічним хитрощів вдається домогтися одночасно по можливості високої якості звуку при невеликих габаритах і з'єднанні різних компонентів, всіх або деяких (вбудованого сабвуфера, колонок високо- і низькочастотних, підсилювача) в одному пристрої.

Якісний звук виходить далеко за межі будинку або спеціально обладнаного приміщення, де всі елементи системи підібрані і налаштовані по правилам і схемою і досить статичні, мало допускають переміщення, що може спричинити за собою раскоординированности системи. Для того, щоб насолоджуватися музикою високої якості на природі, в дорозі, там, де немає доступу до електричної мережі, існує портативна акустика.

У приміщенні, площа якого не дозволяє розмістити габаритні колонки, монтаж кабелю технологічно скрутний, або ж дизайн приміщення не передбачає проводів, а акустика не повинна кидатися в очі, прекрасно впишеться звуковий проектор.

Hi-fi аудіосистеми зроблять улюблену музику найбільш наближеною до оригінального студійного або концертного виконання з абсолютним ефектом присутності. Якість звуку зможуть оцінити не тільки володарі витонченого музичного слуху, але і звичайні слухачі.

В асортименті є навіть вініловий програвач, який дозволить слухати оригінальну музику минулих років у первозданному вигляді без перекладу в цифровий формат.

Cart 0 Кошик

No products

Безкоштовна доставка! Shipping
0 грн Загалом

Оформити замовлення