Центральний канал від провідних світових виробників. Якісний для домашнього кінотеатру

Центральний канал

Центральний канал 

Відображення 1 - 32 з 51 одиниць
Відображення 1 - 32 з 51 одиниць

Центральний канал

У домашньому кінотеатрі акустика центрального каналу має ключове значення. Не так давно визнали величезну роль цієї частини акустичної системи і перестали ставитися до її придбання за залишковим принципом.

Центральний канал акустика - що він дає? Саме завдяки центральному каналу відбувається максимально реалістичне сприйняття всього, що ми бачимо на екрані. Практично весь найбільш значимий звуковий ряд фільму транслюється через гучномовці центральної акустики. Це більшість діалогів, звукових ефектів і музика (частково).

Важливо правильне розташування центральної акустики. Зазвичай її розташовують горизонтально поверх екрану телевізора, або монтують в стіну над монітором. Також вона може перебувати під монітором або ж за ним (при використанні фронтальної проекційної системи), екран вважається «акустично прозорим».

Під час перегляду фільму дуже важливо, щоб джерело звуку збігався із зображенням і виходив від людей, які говорять, а не з іншого боку. Так само точно коли відбувається рух на екрані (їде автомобіль), звук «переміщається» разом з ним, а не лунає десь в кутку кімнати. Таким чином відбувається реалістична передача подій.

Чистота тембру і об'ємність звуку - «заслуга» саме центральної акустики.

Центральна акустика буває наступних видів:
ергономічні і компактні системи;
габаритна для підлоги акустика;
сателітна-кілька мініатюрних колонок (в предела- 4-6 штук) рівномірно розташовуються в приміщенні по периметру;
вбудована акустика або ж вмонтована в стелю.
Вартість і звучання колонок безпосередньо залежить від матеріалу, з якого вони виготовлені. Це може бути дерево, ДСП, пластик і алюміній.

Центральна акустика зробить незабутнім перегляд улюбленого фільму і розкриє нові грані звучання улюбленої музики.

Cart 0 Кошик

No products

Безкоштовна доставка! Shipping
0 грн Загалом

Оформити замовлення